Представители на коалициите ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се събраха на среща в парламента

...
Представители на коалициите ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се събраха на среща в парламента
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС и ПП имат общи виждания за бюджета

Представители на коалициите ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ  се събраха на среща в Народното събрание в сряда.

Те обсъдиха параметрите на държавния бюджет , който би трябвало да бъде импортиран за гласоподаване в пленарна зала  до края на април.

„ Ние стигнахме до няколко общи виждания  – да се резервира уравновесена, финансова политика, която да направи тъй че да няма нужда от отнемане на разноски, ще желаяме от МФ точни планове, както и среща с тях, с цел да може да образуваме по-конкретно политическите решения. Еврозоната ни е приоритет, както и 3% недостиг. Бюджет би трябвало да бъде импортиран от постоянно държавно управление,  обединени сме, че не би трябвало да има нарастване на налозите ” . Това сподели Деница Сачева от ГЕРБ-СДС.

“Това са параметри, към които сме се обединили,  би трябвало да работим върху проектобюджет импортиран от служебния кабинет ” , това сподели Асен Василев от ПП-ДБ.

Той съобщи, че имат изясненост по отношение на процеса и той би трябвало да продължи с Министерство на финансите и техните специалисти, като акцентира, че е хубаво, че Министерство на финансите ревизира своята прогноза.

“Това са параметрите на бюджет, който бихме подкрепили, само че имаме разлика във визията, че е най-добре постоянно държавно управление да внесе бюджет.  Ние считаме, че би трябвало бюджет да бъде импортиран от постоянно държавно управление , а ПП-ДБ от служебния- тук е разликата сред нас ”, сподели Томислав Дончев от ГЕРБ-СДС.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР